Fint i hemmet

Fint i hemmet

Proffs på städning

Jag som driver Fint i hemmet heter Monica Persson och har en gedigen bakgrund inom vården. Jag kände dock efter 25 år att jag ville göra något annat, få lite bättre kontroll över mitt liv och satsa på ett eget företag. Då jag alltid tyckt om att städa och göra fint i min omgivning, och dessutom såg en stor efterfrågan på marknaden för hushållsnära tjänster i Landskrona, så blev en egen liten städfirma ett självklart val! Det har jag inte ångrat en sekund. Att få vara sin egen lyckas smed, göra människor glada och ägna sig åt något man finner tillfredsställelse i är en ynnest.

Lägg din tid på roligare saker

Oavsett om du anlitar mig för flyttstädning, hemstädning eller trädgårdsarbete så investerar du pengar i din fritid, eftersom dessa sysslor annars med största sannolikhet hade utförts av dig själv. Att investera i sin egen fritid – vad nu det innebär – är nog den bästa investering man kan göra. Vad man väljer att göra på sin fritid – hobbyaktivitet, kvalitetstid med vänner, upptåg med familjen eller bara slappa hemma – spelar verkligen ingen roll. Fritid ger livskvalitet.

Att slippa flyttstädning, storstädning eller att klippa gräsmattan är inte bara lika med mer fritid, det är också lika med större förnöjsamhet i vardagen. Det är ytterst få som jag känner som upplever samma tillfredsställelse som jag själv genom att utföra hushållssysslor som att våttorka golv eller skrubba badrum.

Skräddarsydd plan

Jag ser till att du får fint i hemmet – på det plan du själv önskar. Du avgör vad som ska städas eller fixas, och hur ofta och jag sköter grovgörat. Jag ser fram emot att höra från dig!