Annan städning

Städning

Fint i hemmet erbjuder inte bara tjänster inom flyttstädning, jag har kompetens inom alla typer av städning – och mer därtill! Hör av dig till mig om du känner dig nyfiken på vad jag kan hjälpa till med, så arbetar vi fram en plan tillsammans!

Hemstädning

Det är inte bara när du gör dig redo att lämna det som var ditt hem som jag kan rycka in och se till att din flyttstädning blir så bra och effektiv som möjligt. Jag ställer mer än gärna också upp med vanlig hemstädning, såväl på rutin som vid enstaka tillfällen.

Om du behöver någon som kommer en gång i veckan, var 14:e dag, eller en gång i månaden och genomför en rejäl städning av ditt hem så är jag rätt person för jobbet! Jag är punktlig, noggrann, effektiv och entusiastisk!

Jag har min egen lilla städbil där jag fraktar alla städprodukter och materiel, du behöver inte tänka på någonting alls!

Trädgård och underhåll

Fint i hemmet går också gärna utanför ditt hem, ut i din trädgård och ansar träd och buska, lukar i rabatter och klipper gräsmattor. Behöver du få ett staket ommålat, eller lampor bytta så fixar jag det med. Jag är din allt i allo och täcker upp för de behov du har, vilka de än är.

Jag förbehåller mig dock rätten att tacka nej till uppdrag som jag känner övergår mina förmågor.

RUT

Med RUT-avdraget får alla skattebetalande privatpersoner subventionering för hushållsnära tjänster. Du betalar bara 50 % av kostnaden, resten står staten för! Kontakta mig så kan jag berätta mer!